O meni

Kako je sve počelo

Ljubav prema prirodi i biljkama me dovodi do fitoterapije pa završavam edukaciju za fitoaromaterapeuta. Kroz praktičan rad s ljekovitim biljkama sve više uviđam koliki je njihov potencijal za liječenje brojnih bolesti.

Fitosalus centar

...

Zovem se Marko Mihetec, rođen sam 1983. godine, živim i radim u Zagrebu.
Iako cijeli život osjećam povezanost s prirodom i biljkama, moj interes za prirodne terapije se javlja nakon preboljele Lajmske bolesti. Budući da konvencionalna medicina nije uspjela pronaći rješenje za dugoročne posljedice koje je ostavila Lajmska bolest okrenuo sam se proučavanju prirodnih terapija.

Fitosalus centar vlasnik Marko Mihetec

Početak mog terapeutskog rada je vezan uz Thai yoga masažu. U tom periodu kroz rad na tijelu usvajam terapijske ali i životne principe kojima ću se kasnije voditi u svom profesionalnom i privatnom životu. U isto vrijeme budi se i interes za zdravu prehranu i općenito zdrav stil života. Nakon dugogodišnjeg vegetarijanstva i eksperimentiranja sa sirovom hranom shvaćam kako naša mentalna uvjerenja o hrani utječu i na naše tijelo. Od tada imam stav da u prehrani uvijek treba slušati svoje tijelo te da je zdrava prehrana uvijek individualizirana.
U narednom periodu otkrivam vrijednost mikronutricije, odnosno ciljanog korištenja dodataka prehrani. U tom području se konstantno educiram i pratim najnovija znanstvena istraživanja.
Ljubav prema prirodi i biljkama me dovodi do fitoterapije pa završavam i edukaciju za fitoaromaterapeuta na učilištu Profokus. Kroz praktičan rad s ljekovitim biljkama sve više uviđam koliki je njihov potencijal za liječenje brojnih bolesti. Od tada fitoterapija i medicinska aromaterapija postaju baza mog terapeutskog rada.

Fitosalus centar - fitoterapija - prirodno liječenje - ružmarin - muzar

Uz fitoaromaterapiju s vremenom počinjem sve više naglašavati i zdravu prehranu odnosno, kada je to potrebno, specifične dijetalne prehrane za pojedine bolesti. U tom smislu razrađujem i posebne dijetalne režime kao što su regeneracijska dijeta za propusna crijeva i eliminacijska dijeta. 
Kako znanja iz mikronutricije cijelo vrijeme koristim kao nadopunu fitoaromaterapiji, na kraju  kreiram svoj pristup prirodnom liječenju koji uključuje fitoterapiju, medicinsku aromaterapiju, prehranu i mikronutriciju.

Imam dvoje prekrasne djece, Lunu i Nou. Slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi u aktivnostima poput planinarenja i vrtlarenja. 

svjedočanstva

...vi o nama...

“Yes, I was once a Jedi Knight the same as your father. I wish I'd known him."

Leo Mack

“Our ships have completed their scan of the area and found nothing. If the Millennium Falcon went into light-speed, it'll be on the other side of the galaxy by now.”

Lizzie Moore

“Our ships have completed their scan of the area and found nothing. If the Millennium Falcon went into light-speed, it'll be on the other side of the galaxy by now.”

Claudia Davidson

“He says he's the property of Obi-Wan Kenobi, a resident of these parts. And it's a private message for him."

Leroy Sims

“If you end your training now, if you choose the quick and easy path, as Vader did, you will become an agent of evil.”

Victoria McCoy

“Yes, I was once a Jedi Knight the same as your father. I wish I'd known him"

Steve Richardson

Slobodno nas kontaktirajte

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form